Woonverzekering Wjelsryp Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €7,55 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Wjelsryp. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle grote verzekeraars als bijv. Aon Direct en Klaverblad die schade als gevolg van storm, brand, water, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Wjelsryp juli 2024

Via een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijv. diefstal, storm, brand, inbraak, water. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte laptop. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als koffiezetapparaat en barbecue? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Wjelsryp? Open à la minute’de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Generali of Klaverblad werken met dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Westwoud verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-wjelsryp


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Littenseradiel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een vakantiewoning zijn afgedekt. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Veel hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Via een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door schade door storm en brandblussing. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Blikseminslag of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Wjelsryp kan ook bij jou thuis gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade door inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een overstroming / een kapot waterbed. Je kunt dan denken aan schade als kapotte apparatuur. Gewoonlijk worden de kosten betaald via de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw condities van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Heel soms ondervinden we een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan beschadigde gevel. Veelal resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoog eigen risico die oploopt tot €590.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Wjelsryp
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Onderstaand ontdek je een handig stappenplan. Verzeker direct de woning in Wjelsryp moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle polissen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Wjelsryp

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Wjelsryp complementeren met enkele interessante aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand vind jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Veenhuizen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval aan te raden. Deze unieke verzekering staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: aquaria, spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades. Dus ook schades van eigen hand. Natuurlijk gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Een smartphone laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een smartphone of kleding. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb je al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Wjelsryp

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en persoonlijk letsel. Onder andere een kapotte telefoon of therapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules bieden een dekking vanaf €1.150.000 tot €3.400.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,55 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: London Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Wjelsryp
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan erfenis of geschil met de buren. Daarbij is het prettig dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bij ontslag)
 • Module Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies schommelen nogal (vanaf circa €26,55 t/m €34,15 per maand in juli 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de modules, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Wjelsryp afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?