Woonverzekering Beugen Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €3,90 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van onze vergelijker vind je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Beugen. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle landelijke verzekeraars als bijv. HEMA en Lancyr die schade door bijvoorbeeld vandalisme, water, inbraak, bliksem verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Beugen mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door storm, brand, diefstal, inbraak, water. Denk bijvoorbeeld aan een gestolen laptop. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals levensmiddelen en pantalons? Er zijn in de basis een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Beugen? Open direct de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Aanbieders als Europeesche en Turien en Co verkopen zulke pakket verzekeringen. Check ook: Ballum verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-beugen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Boxmeer? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuur zijn afgedekt. Daardoor zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als storm of schroeischade. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een gevallen strijkbout? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Beugen kan ook bij jou thuis gebeuren. De Bulgaarse methode of sloten hacken, er zijn allerlei opties. Schade ten gevolge van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan het dak en een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van opbollend laminaat. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd via de inboedel/opstalverzekering. Download de condities van de polis en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte dakpannen. Meestal betreft het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €440.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Beugen
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hieronder ontdek je enkele handige tips. Verzeker direct het huis in Beugen zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Beugen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Beugen aanvullen met enkele praktische aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand check je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Zuid-Beijerland afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen vaak interessant. Deze extra zekerheid betaalt uit bij gebroken glas. Advies: zaken als een aquarium of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle denkbare schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een telefoon laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een iPad & een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: dikwijls heb je al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Beugen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan het lichaam. Onder andere een kapotte laptop of kosten op medisch gebied. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag variërend van €1.100.000 tot ruim €4.500.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €2,80 (betaling per maand). Wellicht interessant: Aon Direct dekking.

Rechtsbijstandverzekering Beugen
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan salarisaanpassing en geschil m.b.t. pensioen. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De maandelijkse premies verschillen nogal (beginnend bij €27,20 tot wel €34,95 p/maand in mei 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Beugen voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?