Woonverzekering Aalden Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €5,65 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via onze vergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Aalden. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle landelijke bedrijven als bijv. DAK en Lancyr die schade door bijvoorbeeld inbraak, bliksem, storm, vandalisme afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Aalden juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is bijv. water, brand, inbraak, storm, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte laptop. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals meubilair en iPad? We onderscheiden drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Aalden? Gebruik hiervoor vandaag nog de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens nemen een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In een verzekeringspakket vind je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allianz of ZLM hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Check ook: Zevenbergschen Hoek verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-aalden


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Coevorden? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn verzekerd. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Bekende hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door hagelschade of omvallen van bomen. Dankzij een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een fout in het elektriciteitsnet? Brand is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Brandschade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een inbraak in Aalden kan iedereen gebeuren. Kerntrekken of hengelen via brievenbus, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstal, en ontvreemde bezittingen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een hoosbui of een kapotte leiding. Typische schade is een kapotte vloer. In veel gevallen worden de kosten betaald d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Sporadisch hebben we in Nederland een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Bijvoorbeeld door een kapotte gevel. Vaak is het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot wel €290.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Aalden
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hierna vind je meer informatie. Verzeker meteen jouw huis in Aalden gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle polissen die in lijn zijn met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Aalden

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Aalden uitbreiden met meerdere praktische aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder bekijk je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Waverveen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen geen gek idee. Deze nieuwe polis staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: zaken als een aquarium of iPhones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • De iPad laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Drenthe). Het betreft hier eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere filmapparatuur & drumstel. Let op oververzekering: misschien bezit jij al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Aalden

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere krassen op de auto en geneeskundige zorg. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten vergoeden bedragen vanaf €1.150.000 tot wel €4.450.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,35 (betaling per maand). Wellicht interessant: Brandverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Aalden
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij geschil over een consumentenovereenkomst & conflict met een automobilist. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit enkele varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (beginnend bij €35,45 tot wel €32,20 per maand in juli 2024). De prijs hangt af van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Aalden online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?