Woonverzekering Zevenbergschen Hoek Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €7,35 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Zevenbergschen Hoek. Het concept woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle erkende verzekeraars waaronder ABN AMRO en REAAL Verzekeringen die schade zoals storm, vandalisme, bliksem, inbraak verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Zevenbergschen Hoek juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is onder andere brand, vandalisme, inbraak, storm, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. beschadigingen aan het interieur. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als oven en scheerapparaat? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Zevenbergschen Hoek? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zie je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als ANWB of OHRA werken met dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Wirdum verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-zevenbergschen-hoek


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Moerdijk? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een vakantiewoning zijn gedekt. Daardoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als schade door wateroverlast en rook. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of brand in de schoorsteen? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Zevenbergschen Hoek kan iedereen gebeuren. Kerntrekken of de hengelmethode, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost naar aanleiding van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine of een lekkende kraan. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare droger. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed door de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Denk maar aan een kapotte gevel. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot wel €475.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Zevenbergschen Hoek
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Onderstaand vind je meer informatie. Verzeker jouw jouw onderkomen in Zevenbergschen Hoek eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Zevenbergschen Hoek

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Tip: men mag deze woonverzekering in Zevenbergschen Hoek completer maken met verschillende nuttige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder doorzoek je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Voorschoten afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze additionele zekerheid verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle denkbare schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een tablet en een rollator. Waak voor oververzekering: wellicht hebben jullie al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Zevenbergschen Hoek

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een kapotte telefoon + ambulancevervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.100.000 tot zo’n €4.300.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €2,95 (betaling per maand). Wellicht interessant: Nederlanden van Nu.

Rechtsbijstandverzekering Zevenbergschen Hoek
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan geschil over ouderlijk gezag en ingevorderd rijbewijs. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden meerdere modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf zo’n €35,65 t/m €32,75 per maand in juni 2024). Het tarief hangt af van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Zevenbergschen Hoek vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering