Woonverzekering Wirdum Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €4,80 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Wirdum. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle erkende aanbieders zoals Allsecur en REAAL Verzekeringen die schade als gevolg van inbraak, bliksem, water, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Wirdum juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. storm, inbraak, water, diefstal, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan beschadigingen aan het interieur. De definitie van inboedel is alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als spiegels en iPhone? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Wirdum? Open meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens kiezen voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Huis In Eén Verzekeringen + Turien en Co hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Westernieland verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-wirdum


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Leeuwarden? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn inbegrepen. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of brandblussing. Bij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een vuile afzuigkap? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Wirdum kan ook bij jou thuis gebeuren. De Bulgaarse methode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost ten gevolge van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning gaat via de opstal, en gestolen spullen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkende wasmachine of Een kapotte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare wasmachine. Meestal worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Sporadisch ondergaan wij een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een gescheurde muur. Vaak resulteert het in schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico oplopend tot €685.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Wirdum
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hierna tref je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw huis in Wirdum eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Wirdum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: men mag deze woonverzekering in Wirdum complementeren met diverse belangrijke aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand spot jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Valthe afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval vaak interessant. Deze extra modulestaat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: spiegels en iPads tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het gaat hier om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat + een kinderwagen. Let op oververzekering: dikwijls heb jij ook een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Wirdum

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en letselschade. Denk dan aan vlekken op kleding en ook ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.350.000 tot zo’n €2.900.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module sluit je af vanaf €3,55 per maand. Bekijk ook Generali dekking.

Rechtsbijstandverzekering Wirdum
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld reorganisatie & bij aankoop van een huis. Dan kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn meerdere mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer-module (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf €30,30 t/m €24,80 per maand in juli 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Wirdum voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering