Woonverzekering Westernieland Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €5,60 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw woning in Westernieland. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle populaire partijen als bijv. Avéro Achmea en OHRA die schade zoals inbraak, storm, water, bliksem verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Westernieland mei 2024

Via een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld water, inbraak, storm, brand, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan schade aan keukenapparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als glaswerk of audiovisuele apparatuur? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Westernieland? Start direct de vergelijkingstool. Meestal gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Generali en Zelf zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Wageningen verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-westernieland


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in De Marne? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een schuurtje zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. De meeste hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring en vandalisme. Dankzij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een defecte magnetron? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Westernieland is altijd een risico. Kerntrekken of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost door een inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis regel je via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een hoosbui of een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is schade aan de vloer. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Open de voorwaarden van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Je kunt denken aan kapotte dakpannen. Vaak resulteert het in schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot circa €690.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Westernieland
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Op deze pagina tref je enkele handige tips. Verzeker à la minute het huis in Westernieland moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Westernieland

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Westernieland aanvullen met additionele nuttige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand spot je nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Tienhoven afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie de moeite. Deze additionele verzekering verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: spiegels, aquaria of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een vaas laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Het betreft hier kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een mobiele telefoon & een kinderwagen. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Westernieland

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een vlek op een meubel en kosten van een ziekenhuis. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag vanaf €1.350.000 tot €2.950.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,45 per maand. Bekijk ook Univé pakket.

Rechtsbijstandverzekering Westernieland
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. geschil over een consumentenovereenkomst of erfafscheidingen e.d.. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit enkele opties.

 • Consument & wonen (bijv. een webshop die niet levert)
 • Module werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met makelaar)
 • Module verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies per maand schommelen enorm (vanaf circa €30,75 tot €33,45 per maand in mei 2024). De premie vindt zijn grondslag in het type verzekering, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Westernieland vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering