Woonverzekering Tienhoven Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €9,20 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van deze website vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Tienhoven. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle grote bedrijven zoals EAG Assuradeuren en SNS die schade als gevolg van bliksem, inbraak, storm, vandalisme vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Tienhoven april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door water, storm, brand, diefstal, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om gestolen sieraden. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op zaken als radio of tuingereedschap? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Tienhoven? Gebruik hiervoor direct de verzekeringsvergelijker. Meestal werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als BLG wonen of Klaverblad verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Steyl verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-tienhoven


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Stichtse Vecht? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Bijna alle hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door hagelschade of rook. Dankzij een allrisk polis is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een kapotte föhn? Brand kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Tienhoven is niet leuk, maar kan gebeuren. Openwrikken of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt ten gevolge van een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde bezittingen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een flinke regenbui en een kapot aquarium. Typische schade is een opbollende vloer. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. losse dakpannen. Doorgaans gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot wel €275.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Tienhoven
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hier bekijk je een aantal stappen. Verzeker direct het huis in Tienhoven probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Tienhoven

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Tienhoven aanvullen met verschillende interessante aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder vind je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering s-Heerenbroek afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze unieke polis staat je bij bij gebroken glas. Let op: spiegels, aquaria of iPads zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze polis dekt vrijwel alle type schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw hond bijt een familielid
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Utrecht). We spreken hier van spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een tablet en sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb je al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Tienhoven

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan het lichaam. Denk dan aan krassen op de auto & geneeskundige zorg. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, van €900.000 oplopend tot €3.850.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,15 p/maand. Ga verder naar Nederlanden van Nu pakket.

Rechtsbijstandverzekering Tienhoven
De rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Denk aan geschil over een consumentenovereenkomst of in beslag genomen auto e.d.. In dat geval is het erg fijn wanneer iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 varianten.

 • Consumenten-module(bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Module werk (bijv. geschil met de werkgever)
 • Module Wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf circa €33,35 tot en met €37,05 p/maand in april 2024). Het tarief hangt af van de grootte van het pakket, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Tienhoven voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering