Woonverzekering Steyl Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €7,10 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Steyl. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle grote bedrijven als ANWB en OHRA die schade zoals brand, water, inbraak, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Steyl maart 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door onder andere storm, brand, vandalisme, inbraak, water. Dit kan bijv. gaan om een defecte koelkast. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als zonwering en matrassen? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Steyl? Open direct onze vergelijker! Meer en meer gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket tref je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Centraal Beheer en Verzekeruzelf.nl zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Sliedrecht verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-steyl


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Venlo? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen zijn inbegrepen. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. De meeste hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als hagelschade en roet. Dankzij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een schoorsteenbrand? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Schade van jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Steyl kan ook jou overkomen. Kerntrekken of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei opties. Schade door een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen gaat middels de opstal, en ontvreemde zaken worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een flinke regenbui en een lek waterbed. Je kunt last krijgen van een onbruikbare wasmachine. Meestal wordt deze schade gedekt middels de opstal- of inboedelverzekering. Download de voorwaarden van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Een enkele keer ondervinden we een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Je kunt denken aan kapotte dakpannen. Vaak gaat het om schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoog eigen risico tot om en nabij de €295.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Steyl
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hieronder vind je een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw huis in Steyl eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die aansluiten op jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Steyl

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Steyl aanvullen met diverse praktische aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder vind jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Rheeze afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze unieke zekerheid staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: een mooie spiegel en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). Het betreft hier spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een laptop + een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls bezit jij al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Steyl

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan vlekken op kleding en ambulancevervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag variërend van €1.050.000 tot ruim €3.200.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis heb je al vanaf €3,55 (per maand). Check ook Avéro Achmea afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Steyl
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan pensioenuitkering of conflict over reparatie auto. In dat geval is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit verschillende modules.

 • Consument (bijv. een webshop die niet levert)
 • Werk & Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeersconflicten (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (vanaf circa €25,40 t/m €26,50 per maand in maart 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Steyl voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering