Woonverzekering Rheeze Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,55 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Aan de hand van deze pagina vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Rheeze. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen zoals HEMA en nowGo die schade zoals bliksem, brand, water, storm verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Rheeze juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door brand, storm, vandalisme, water, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een defecte TV. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als serviesgoed en dassen? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Rheeze? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als Aon Direct of Nederlanden van Nu faciliteren zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Peest verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-rheeze


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Hardenberg? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inbegrepen. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bekende hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. waterschade en roet. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een oververhitte frituurpan? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Brandschade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Rheeze is altijd een risico. De Roemeense methode of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade ten gevolge van diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis loopt via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak en een lekkende kraan. Je kunt dan denken aan schade als laminaat dat moet worden vervangen. Normaliter wordt dit afgedekt met jouw opstal/inboedelverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door een kapotte regengoot. Meestal is het schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot circa €330.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Rheeze
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Hier tref je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw woning in Rheeze eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Rheeze

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Rheeze complementeren met diverse praktische aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina vind jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Noordscheschut afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan de moeite. Deze additionele verzekering is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een e-reader of drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht bezit jij al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Rheeze

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Onder andere vlekken op kleding en ook medische kosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten bieden een dekking beginnend bij €1.450.000 tot wel €4.800.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,30 p/maand. Ga verder naar Zelf.

Rechtsbijstandverzekering Rheeze
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld tuchtzaken & geschil m.b.t. pensioen. Hierbij is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit meerdere varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (denk aan geschil met een verzekeraar)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf circa €25,60 tot en met €36,80 per maand in juli 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Rheeze afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?