Woonverzekering Zweeloo Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €4,65 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van onze vergelijker vind je de beste woonverzekering voor jouw huis in Zweeloo. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle bekende aanbieders zoals bijvoorbeeld Allsecur en Zelf die schade door o.a. water, brand, inbraak, bliksem afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Zweeloo mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door o.a. brand, vandalisme, storm, water, inbraak. Je kunt dan denken aan een stukke TV. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals uurwerken en cv-ketel? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Zweeloo? Open meteen de vergelijkingstool. In de regel gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens kiezen voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals De Goudse + Zelf bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Zandvoort verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-zweeloo


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Coevorden? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn verzekerd. Daardoor zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. brand of rook. Via een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Binnen roken of een kapotte föhn? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Brandschade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Zweeloo kan ook bij jou thuis gebeuren. Gaatjes boren of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. Schade door diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen loopt middels de opstal, en gestolen bezittingen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine of een lekkende leiding. Typische schade is een onbruikbare vriezer. Normaliter wordt dit afgedekt via de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte dakpannen. Veelal resulteert het in schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot circa €285.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Zweeloo
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hieronder bekijk je een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw woning in Zweeloo probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die passen bij jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Zweeloo

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Zweeloo complementeren met enkele praktische aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina bekijk je handige info (of bekijk woonverzekering Warder afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen geen gek idee. Deze extra polis is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: spiegels, aquaria of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis dekt een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Logischerwijs gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Drenthe). We spreken hier van kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een fotocamera en gitaar. Let op oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Zweeloo

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan personen. Denk dan aan een gebroken ruit + het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.100.000 oplopend tot €4.500.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,70 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: REAAL Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zweeloo
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld problemen op het werk of geschil met de buren. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Module Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (vanaf circa €26,05 tot en met €28,00 per maand in mei 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Zweeloo op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering