Woonverzekering Zandvoort Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €3,90 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je verzekerd bent. Aan de hand van deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Zandvoort. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen zoals Delta Lloyd en Interpolis die schade als gevolg van vandalisme, storm, inbraak, bliksem afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Zandvoort mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Voorbeelden zijn schade door o.a. storm, water, diefstal, vandalisme, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een gestolen computer. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als horloges of weegschaal? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Zandvoort? Begin direct met meteen de vergelijkingstool. In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen nemen een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket vind je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering. Aanbieders als Allsecur of Turien en Co zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Wilsum verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-zandvoort


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Zandvoort? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn afgedekt. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Bekende hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als blikseminslag of rook. In het geval van een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een defect strijkapparaat? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Brandschade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Zandvoort kan iedereen gebeuren. Flipperen of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken gaat middels de opstal, en gestolen kostbaarheden lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater of Een lekkende vaatwasser. Je kunt dan denken aan schade als een opbollende vloer. In de regel wordt dit afgedekt door de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in de muur. In veel gevallen betreft het schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot circa €620.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Zandvoort
Wil jij een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hierna bekijk je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw onderkomen in Zandvoort probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn monumentaal pand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Zandvoort

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Advies: men mag deze woonverzekering in Zandvoort uitbreiden met additionele belangrijke aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand check jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Vlagtwedde afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze extra zekerheid staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Let op: zaken als een aquarium of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Tevens geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een tablet & gitaar. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb jij ook een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Zandvoort

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en letselschade. Denk dan aan een deuk in de auto + therapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules staan jou bij van €900.000 tot €4.000.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €2,95 (betaling per maand). Wellicht interessant: DAK.

Rechtsbijstandverzekering Zandvoort
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij geschil met de werkgever en conflict met de buren. Hierbij is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit meerdere varianten.

 • Consument (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomensconflicten (bijv. tuchtzaken)
 • Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (startend vanaf €38,35 tot wel €34,50 p/maand in mei 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Zandvoort voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?