Woonverzekering Ameide Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €9,60 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je verzekerd bent. Aan de hand van onze vergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Ameide. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle landelijke verzekeraars als Ditzo en Verzekeruzelf.nl die schade zoals water, brand, vandalisme, inbraak verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Ameide april 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is onder andere water, inbraak, diefstal, storm, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte wasmachine. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als cd’s of barbecue? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Ameide? Open vandaag nog de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten nemen een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket vind je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Avéro Achmea en Univé hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Zwartemeer verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-ameide


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Zederik? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn inclusief. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schade als aanrijding of aanvaring en plundering. In het geval van een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een kapotte föhn? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Ameide is niet leuk, maar kan gebeuren. Openwrikken of sloten hacken, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt door een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een hoosbui en een kapotte leiding. Je kunt last krijgen van een kapotte vloer. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed door de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zelden ondergaan wij een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schutting. Vaak resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een hoger eigen risico oplopend tot €420.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Ameide
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Hierna stuit je op bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Ameide moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die rijmen met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Ameide

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Ameide uitbreiden met een paar interessante aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand bekijk jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Westknollendam afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezevaak interessant. Deze additionele dekkingstaat je bij bij gebroken glas. Vergeet niet: spiegels en iPhones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Lees het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een smartphone laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Het betreft hier spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon + een muziekinstrument. Let op oververzekering: misschien heb je al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Ameide

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een kapotte laptop & fysiotherapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een dekking beginnend bij €1.500.000 oplopend tot €3.250.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,75 per maand. Bekijk ook SNS.

Rechtsbijstandverzekering Ameide
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met een reisbureau of conflict met een autodealer. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Module werk (bijv. bijstandsuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (beginnend bij €29,65 tot wel €31,25 per maand in april 2024). De premie vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Ameide voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering