Woonverzekering Ulicoten Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,40 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering voor jouw huis in Ulicoten. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle grote verzekeraars als Centraal Beheer en Polis Direct die schade als gevolg van vandalisme, inbraak, water, storm vergoeden.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Ulicoten mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld diefstal, vandalisme, storm, water, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een defecte koelkast. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als gordijnrails en kostuums? Op dit gebied zijn er 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Ulicoten? Begin direct met meteen onze vergelijker! In de regel gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Avéro Achmea en Reaal verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Ternaard verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-ulicoten


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Baarle-Nassau? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als de carport zijn verzekerd. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Veel van de hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als aanrijding of aanvaring en ontploffing. Via een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een omgevallen lamp? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Ulicoten kan zomaar gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt vanwege een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan het huis handel je af via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Veel neerslag en een gesprongen waterleiding. Typische schade is kapotte apparatuur. Normaal gesproken worden de kosten betaald d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zo nu en dan ondergaan wij een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Denk maar aan een kapot zonnescherm. Meestal betreft het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €475.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Ulicoten
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hierna ontdek je meer informatie. Verzeker direct jouw huis in Ulicoten zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn hoekwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die rijmen met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Ulicoten

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Ulicoten completer maken met diverse interessante aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina lees jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Schoonoord afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is dan geen gek idee. Deze extra modulebetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: zaken als een aquarium of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een spelcomputer & een verrekijker. Let op oververzekering: dikwijls beschik je al over een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Ulicoten

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een barst in het scherm of ambulancevervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag van €950.000 tot zo’n €3.150.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is beschikbaar vanaf €2,60 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Univé polis.

Rechtsbijstandverzekering Ulicoten
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan salarisaanpassing en geluidsoverlast. Dan is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Module werk (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over aankoop auto)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf circa €28,30 t/m €25,85 per maand in mei 2024). Deze prijs hangt af van de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Ulicoten op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering