Woonverzekering Hooge Zwaluwe Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €3,95 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de verzekeringsvergelijker ontdek je de beste woonverzekering voor bewoners van Hooge Zwaluwe. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle erkende partijen als ANWB en ZLM die schade als gevolg van vandalisme, inbraak, brand, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Hooge Zwaluwe juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door onder andere vandalisme, diefstal, storm, inbraak, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan de keuken. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals oven en haarföhn? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Hooge Zwaluwe? Begin direct met direct onze vergelijker! Vaak doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket vind je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Allianz + Reaal hanteren zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Hengevelde verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-hooge-zwaluwe


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Drimmelen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Veel hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten n.a.v. stormschade en plundering. Meer zekerheid? Met een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een fout in het elektriciteitsnet? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Hooge Zwaluwe is altijd een risico. Insluipen of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt ten gevolge van een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan het huis wordt afgehandeld middels de opstal, en afgenomen eigendommen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige regenval / een lekkende kraan. Je kunt last krijgen van een kapotte koelkast. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd door de opstal- of inboedelverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Denk maar aan een lek dag. Veelal is het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een hoog eigen risico die oploopt tot €500.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Hooge Zwaluwe
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hierna bekijk je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Hooge Zwaluwe eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Hooge Zwaluwe

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Hooge Zwaluwe completer maken met enkele praktische aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina tref jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Gerkesklooster afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is dan vaak interessant. Deze extra zekerheid is er in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: een mooie spiegel en iPhones tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een laptop laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat + gitaar. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs bezit jij al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hooge Zwaluwe

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schades van producten en letselschade. Onder andere behang dat moet worden vervangen & kosten van een arts. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf €950.000 oplopend tot €3.950.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €2,90 per maand. Bekijk ook EAG Assuradeuren dekking.

Rechtsbijstandverzekering Hooge Zwaluwe
De polis rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij geschil met de werkgever of conflict met verhuurder. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan enkele varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woonconflicten (bijv. de hypotheek)
 • Module verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (startend vanaf €28,55 tot €38,50 p/maand in juli 2024). De prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Hooge Zwaluwe afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering