Woonverzekering Landsmeer Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €9,30 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Dankzij de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering voor inwoners van Landsmeer. Zo’n woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle populaire aanbieders als Europeesche en Klaverblad die schade zoals bliksem, water, brand, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Landsmeer juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door diefstal, inbraak, vandalisme, storm, brand. Je kunt dan denken aan een gestolen computer. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als pannen of keukentafel? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Landsmeer? Gebruik hiervoor meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens gaan voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket vind je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker is dit alles te combineren met autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Aon Direct en Nederlanden van Nu zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Klijndijk verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-landsmeer


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Landsmeer? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inclusief. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door waterschade of roet. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Roken in huis of vlam in de pan? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Landsmeer is niet leuk, maar kan gebeuren. De gaatjesboormethode of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost ten gevolge van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan het huis handel je af via de opstal, en gestolen eigendommen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een flinke regenbui of een gesprongen waterleiding. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare koelkast. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd via de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot dak. In veel gevallen gaat het om schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot circa €400.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Landsmeer
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hier ontdek je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Landsmeer moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Landsmeer

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Landsmeer completer maken met een paar interessante aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand check je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Heteren afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan geen gek idee. Deze additionele zekerheid betaalt uit bij gebroken glas. Belangrijk: zaken als een aquarium of smartphones tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze polis dekt vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond springt iemand omver
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een filmcamera en een muziekinstrument. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs hebben jullie al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Landsmeer

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schades van producten en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een deuk in de auto & ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.100.000 tot €3.050.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,70 per maand. Bekijk ook EAG Assuradeuren polis.

Rechtsbijstandverzekering Landsmeer
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Denk aan ontslag & conflict bij aankoop huis. In dat geval is het erg fijn wanneer iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit meerdere pakketten.

 • Consument (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van de verzekeraars variëren significant (vanaf zo’n €31,45 t/m €37,50 per maand in juli 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de modules, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Landsmeer op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering