Woonverzekering Klijndijk Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €8,10 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze website vind je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Klijndijk. Het concept woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle grote aanbieders waaronder Aon Direct en Nationale Nederlanden die schade zoals inbraak, brand, water, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Klijndijk april 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door water, storm, vandalisme, brand, diefstal. Je kunt dan denken aan een kapotte televisie. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op zaken als platenspeler en laptop? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Klijndijk? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. Meestal gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allsecur + Univé bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Ilpendam verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-klijndijk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Borger-Odoorn? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn inclusief. Daardoor zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Veel van de hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij schadeposten als schade door wateroverlast en poging tot inbraak. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of een defect strijkapparaat? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Brandschade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Klijndijk kan ook jou overkomen. De Roemeense methode of de babbeltruc, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt door inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval / een kapotte leiding. Je kunt last krijgen van een kapotte koelkast. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Incidenteel hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door kapotte dakpannen. In veel gevallen gaat het om schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot circa €590.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Klijndijk
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hier stuit je op enkele handige tips. Verzeker jouw jouw onderkomen in Klijndijk eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor monumentaal pand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Klijndijk

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Klijndijk aanvullen met enkele nuttige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna vind je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Heeg afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze unieke moduleis er bij gebroken glas. Opmerking: spiegels, aquaria of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle denkbare schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). We spreken hier van eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een mobiele telefoon & een kinderwagen. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk beschik je al over een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Klijndijk

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een vlek op een meubel en ook ziekenhuisverblijf. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.100.000 tot ruim €3.300.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,40 per maand. Bekijk ook SNS afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Klijndijk
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld reorganisatie & conflict over pensioenuitkeringen. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit allerlei varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. medische fout)
 • Inkomensconflicten (bijv. bij ontslag)
 • Woonconflicten (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (denk aan schade of letsel in verkeer)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf circa €28,35 oplopend tot €29,20 per maand in april 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Klijndijk online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering