Woonverzekering Nijetrijne Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,95 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Nijetrijne. De woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle erkende maatschappijen zoals bijvoorbeeld DAK en Univé die schade door o.a. brand, bliksem, storm, water (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Nijetrijne april 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld diefstal, water, inbraak, vandalisme, brand. Denk bijvoorbeeld aan schade aan muziekinstrumenten. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op spullen als gordijnrails en zonnebank? Er zijn in de basis drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Nijetrijne? Begin direct met direct de vergelijkingstool. Vaak gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders gaan voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket vind je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering. Aanbieders als Aegon en Reaal hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Netersel verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nijetrijne


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Weststellingwerf? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn afgedekt. Op die manier wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kosten n.a.v. stormschade of olie. Dankzij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of vlam in de pan? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Schade van roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Nijetrijne kan iedereen gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een cilinder uittrekken, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade vanwege diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken regel je via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkend dag en bevroren leidingen. Typische schade is kapotte apparatuur. Meestal wordt dit afgedekt door de opstal/inboedelverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Denk maar aan een kapotte regengoot. In veel gevallen resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een hoger eigen risico oplopend tot €300.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Nijetrijne
Direct een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hier tref je bruikbare info. Verzeker direct jouw woning in Nijetrijne eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die matchen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Nijetrijne

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Nijetrijne completer maken met een paar handige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop spot jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Lobith afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze unieke dekkingstaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: spiegels en iPhones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor vrijwel alle type schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een spiegelreflexcamera en gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien hebben jullie al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nijetrijne

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan het lichaam. Denk dan aan een kapotte vaas of ziekenhuisverblijf. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een dekking van €1.100.000 tot wel €3.850.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,25 per maand. Bekijk ook ASR Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Nijetrijne
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Je moet dan denken aan als je werkgever failliet gaat & verhalen van schade. Daarbij is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden een aantal verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een bank)
 • Module werk (bijv. reorganisatie)
 • Module Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies zijn zeer wisselend (startend vanaf €28,40 tot €32,40 p/maand in april 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Nijetrijne voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?