Woonverzekering Netersel Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,40 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze website stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Netersel. De woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle erkende partijen waaronder EAG Assuradeuren en Klaverblad die schade door o.a. vandalisme, brand, storm, inbraak vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Netersel juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door onder andere diefstal, storm, water, inbraak, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als spiegels en haarföhn? We onderscheiden drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Netersel? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens kiezen voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Delta Lloyd en Klaverblad hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Mheer verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-netersel


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Bladel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade door inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn afgedekt. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Alle grote hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) en omvallen van bomen. Dankzij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een kapotte koelkast? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Netersel is altijd een risico. De Bulgaarse methode of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade door een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woningregel je middels de opstal, en gestolen spullen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Storm of loslatende kit. Typische schade is een onbruikbare koelkast. Doorgaans worden de kosten betaald via de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in het metselwerk. Vaak betreft het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico oplopend tot €450.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Netersel
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hier tref je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog de woning in Netersel moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijv. woonboerderij). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Netersel

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Netersel aanvullen met diverse interessante aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand vind jij bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Lattrop-Breklenkamp afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze extra verzekering is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: aquaria, spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Een smartphone laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een filmcamera of viool. Let op oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Netersel

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een kapotte vaas + kosten voor medicatie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.100.000 tot €3.850.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,30 (betaling per maand). Wellicht interessant: Unigarant polis.

Rechtsbijstandverzekering Netersel
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Denk aan studiefinanciering & conflict met de bank. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit allerlei modules.

 • Consumenten-module(bijv. erfenis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. studiefinanciering)
 • Woon-module (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeersconflicten (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (vanaf zo’n €36,25 t/m €24,00 per maand in juni 2024). Het tarief hangt af van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Netersel afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering