Woonverzekering Mheer Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €6,60 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Mheer. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle erkende bedrijven zoals Ditzo en Turien en Co die schade door o.a. storm, bliksem, inbraak, vandalisme vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Mheer juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door o.a. diefstal, water, storm, inbraak, vandalisme. Je kunt dan denken aan beschadigingen aan het interieur. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als wandversiering en Xbox? Er zijn in de basis drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Mheer? Open direct de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Ditzo of Nederlanden van Nu werken met dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Maarssen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-mheer


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Eijsden-Margraten? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn verzekerd. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Met behulp van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als stormschade of rook. Dankzij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of een omgevallen lamp? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Schade van jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Mheer kan zomaar gebeuren. De gaatjesboormethode of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. De kostenpost vanwege inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan jouw woning handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een overstroming / het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van een kapotte wasmachine. In de regel wordt dit afgedekt d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Soms ondervinden we een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een gescheurde muur. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot om en nabij de €635.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Mheer
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Op deze pagina tref je een handig stappenplan. Verzeker direct jouw onderkomen in Mheer zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die passen bij jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Mheer

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Mheer completer maken met additionele interessante aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop check je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Koewacht afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval geen gek idee. Deze extra zekerheid verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: spiegels, aquaria of iPhones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). Het gaat hier om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera en gitaar. Pas op voor oververzekeren: misschien heb je al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Mheer

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn vlekken op kleding en ook kosten op medisch gebied. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.000.000 tot €4.700.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €2,50 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Ditzo pakket.

Rechtsbijstandverzekering Mheer
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij als je werkgever failliet gaat & conflicten over erfrecht. Daarbij kan het prettig zijn dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan meerdere varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (denk aan als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €26,95 t/m €24,90 per maand in juni 2024). Deze prijs hangt af van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Mheer vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering