Woonverzekering Westdorpe Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €9,70 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Westdorpe. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke aanbieders als Bruns ten Brink en Klaverblad die schade door bijvoorbeeld brand-, storm en waterschade verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Westdorpe juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou o.a. storm, diefstal, water, vandalisme, brand. Je moet dan denken aan bijv. een defecte televisie. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op zaken als glaswerk en wasdroger? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Westdorpe? Open direct de vergelijkingstool. Meer en meer werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals FBTO en Zelf zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Waarde verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-westdorpe


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Terneuzen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuur zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Bijna alle hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en smeltschade. Bij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een oververhitte frituurpan? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kostenposten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Brandschade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Westdorpe kan ook bij jou thuis gebeuren. Gaatjes boren of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. Schade naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen loopt met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een flinke regenbui of een lek waterbed. Je kunt dan denken aan schade als kapotte apparatuur. In veel gevallen wordt deze schade gedekt d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de actuele polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Je kunt denken aan een kapotte regengoot. Meestal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot wel €465.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Westdorpe
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hieronder vind je een handig stappenplan. Verzeker direct het huis in Westdorpe gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die passen bij jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Westdorpe

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Westdorpe aanvullen met verschillende interessante aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna lees jij bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Terschuur afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezevaak interessant. Deze mogelijke zekerheid is er bij gebroken glas. Belangrijk: spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zeeland). Het gaat hier om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een fotocamera & drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb jij ook een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Westdorpe

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een vlek in de vloer en kosten op medisch gebied. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een dekking vanaf zo’n €900.000 tot wel €3.650.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is er al vanaf €2,70 per maand. Bekijk ook London Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Westdorpe
De module rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij conflict met een ziekenhuis & in beslag genomen auto e.d.. In dat geval is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden een aantal verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Werk & Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf €37,10 tot en met €35,80 per maand in juni 2024). De premie vindt zijn grondslag in de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Westdorpe voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering