Woonverzekering Oud Ootmarsum Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,80 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de vergelijkingstool stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw huis in Oud Ootmarsum. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle grote partijen waaronder Aegon en nowGo die schade als gevolg van bliksem, brand, storm, vandalisme afdekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Oud Ootmarsum april 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld vandalisme, inbraak, water, storm, diefstal. Je kunt dan denken aan contant geld en waardebonnen. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als kamerplanten of haarföhn? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Oud Ootmarsum? Open vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens kiezen voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket zie je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals HEMA en Univé bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Olterterp verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oud-ootmarsum


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Dinkelland? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als tuinhuisje zijn inclusief. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheken verplichten deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) of olie. Dankzij een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Binnen roken of brand in de schoorsteen? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Brandschade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Oud Ootmarsum kan iedereen gebeuren. De Flippermethode of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade door een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan het huis handel je af middels de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Indirecte neerslag / Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een ondergelopen kelder. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd via de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer ondergaan wij een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte regengoot. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoog eigen risico oplopend tot €280.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Oud Ootmarsum
Moeiteloos een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Op deze pagina vind je een handig stappenplan. Verzeker direct de woning in Oud Ootmarsum moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Oud Ootmarsum

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: jij mag de woonverzekering in Oud Ootmarsum complementeren met een paar handige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand vind jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Montfort afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval aan te raden. Deze nieuwe verzekering is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een laptop laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een fotocamera of sieraden. Pas op voor oververzekeren: wellicht hebben jullie al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Oud Ootmarsum

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en schade aan personen. Denk dan aan een vlek op een meubel of geneeskundige zorg. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen verzekeren een bedrag variërend van €1.450.000 tot wel €3.950.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis sluit je af vanaf €2,50 p/maand. Ga verder naar FBTO polis.

Rechtsbijstandverzekering Oud Ootmarsum
De rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij een product dat je gekocht hebt en ingevorderd rijbewijs. Dan is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn meerdere modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woon-module (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over verzekering)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (startend vanaf €29,95 tot en met €24,90 per maand in april 2024). De premie hangt af van de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Oud Ootmarsum voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering