Woonverzekering Waarde Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €4,90 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Met behulp van deze website vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Waarde. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle bekende maatschappijen als bijv. Bruns ten Brink en Klaverblad die schade veroorzaakt door storm, inbraak, water, bliksem dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Waarde juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld inbraak, storm, water, vandalisme, brand. Je kunt dan denken aan schade aan een vloerkleed. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als dranken en strijkbout? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Waarde? Open à la minute’de vergelijkingstool. Vaak doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Aon Direct en Lancyr zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Venhuizen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-waarde


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Reimerswaal? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Alle grote hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring of diefstal. Dankzij een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een vuile afzuigkap? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Waarde kan ook bij jou thuis gebeuren. Gaatjes boren of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost ten gevolge van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken gaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Extreme regenval en Een defecte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van een kapotte vloer. Meestal wordt deze schade gedekt door de inboedel- of opstalverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer hebben we in Nederland een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte dakpannen. Veelal is het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot wel €555.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Waarde
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hieronder vind je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw woning in Waarde zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Waarde

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Waarde complementeren met extra interessante aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina check jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Steenenkamer afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is dan geen gek idee. Deze additionele dekkingstaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: zaken als een aquarium of iPads zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Lees je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Logischerwijs gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zeeland). Het betreft hier kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een filmcamera of sieraden. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs heb jij ook een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Waarde

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een vlek in de vloer + ziekenhuisverblijf. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een dekking variërend van €1.550.000 tot zo’n €5.000.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €2,85 per maand. Bekijk ook Aon Direct afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Waarde
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflicten consumentenaankopen of conflict met een automobilist. In dat geval is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden meerdere modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Werk & Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf €25,05 tot wel €33,15 per maand in juli 2024). De premie komt tot stand door het type verzekering, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Waarde op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering