Woonverzekering Maarssen Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €8,30 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van deze pagina stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Maarssen. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle landelijke partijen als bijv. DAK en nowGo die schade als gevolg van brand, vandalisme, water, bliksem vergoeden.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Maarssen mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door water, storm, brand, vandalisme, diefstal. Je kunt dan denken aan kapotte meubels. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als broodrooster en pantalons? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Maarssen? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. Meer en meer doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen nemen een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Europeesche + Univé zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Leveroy verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-maarssen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Stichtse Vecht? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuur zijn inbegrepen. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door brand en ontploffing. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een vuile afzuigkap? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Brandschade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Maarssen kan iedereen gebeuren. De afbreekmethode of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. Schade door diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken loopt middels de opstal, en ontvreemde zaken worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan het dak en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van een onbruikbare droger. In veel gevallen wordt dit afgedekt middels de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Heel soms ondervinden we een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte regengoot. Meestal gaat het om schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot wel €330.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Maarssen
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Op deze pagina stuit je op meer informatie. Verzeker meteen het huis in Maarssen eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die passen bij jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Maarssen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Maarssen complementeren met diverse nuttige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand lees jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Jirnsum afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval geen gek idee. Deze nieuwe modulebetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: spiegels en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Utrecht). Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een e-reader en een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: mogelijk beschik je al over een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Maarssen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: behang dat moet worden vervangen & het eigen risico van de andere partij. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een dekking vanaf zo’n €1.050.000 tot €2.800.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,00 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: REAAL Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Maarssen
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over arbeidsvoorwaarden of conflict met de bank. Daarbij is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomensconflicten (bijv. bij ontslag)
 • Wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een automobilist)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (startend vanaf €25,90 tot €35,80 per maand in mei 2024). Deze prijs komt tot stand door het type verzekering, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Maarssen voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering