Woonverzekering Jirnsum Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €4,45 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Via de verzekeringsvergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Jirnsum. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle landelijke verzekeraars als bijv. De Goudse en Lancyr die schade als gevolg van inbraak, brand, water, bliksem dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Jirnsum juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou o.a. water, vandalisme, storm, brand, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van beschadigingen aan het interieur. De definitie van inboedel is alle zaken die “los” staan in jouw woning. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als kachelsverwarmingsapparatuur of zonnepanelen? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Jirnsum? Open direct de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Avéro Achmea en nowGo bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Hooge Mierde verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-jirnsum


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Leeuwarden? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn verzekerd. Daardoor wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door stormschade of poging tot inbraak. In het geval van een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defect apparaat of vlam in de pan? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Schade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Jirnsum kan ook jou gebeuren. De Flippermethode of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan de woningwordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige regenval / een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van schade aan de vloer. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd met jouw inboedel/opstalverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zelden ondervinden we een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door ontbrekende dakpannen. Meestal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €570.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Jirnsum
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hier vind je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw huis in Jirnsum zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die rijmen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Jirnsum

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Jirnsum completer maken met additionele belangrijke aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand bekijk jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Haaren afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze extra polis staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: spiegels, aquaria of tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een iPad + drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb je al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Jirnsum

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: besmeurde meubels + kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.350.000 tot zo’n €4.950.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,45 per maand. Bekijk ook Klaverblad.

Rechtsbijstandverzekering Jirnsum
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Denk aan geschillen binnen de familie & conflict met een schadehersteller. In dat geval kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn enkele pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Module werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woonconflicten (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (beginnend bij €25,65 tot en met €35,70 per maand in juni 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Jirnsum op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering