Woonverzekering Ferwoude Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €9,80 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van deze website achterhaal je de beste woonverzekering voor jouw woning in Ferwoude. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle bekende aanbieders zoals bijvoorbeeld Bovag en London Verzekeringen die schade veroorzaakt door brand, inbraak, bliksem, water dekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Ferwoude juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijv. brand, water, vandalisme, storm, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een gestolen computer. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als vazen en speelgoed? Er zijn in de basis 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Ferwoude? Begin direct met direct de vergelijkingstool. Meestal gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket tref je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Aegon + Nationale Nederlanden zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Eindhoven verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ferwoude


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Súdwest-Fryslân? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn afgedekt. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Veel hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door bliksem en rook. In het geval van een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een kapotte föhn? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Schade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Ferwoude kan ook bij jou thuis gebeuren. Openwrikken of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt vanwege diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak en een lek waterbed. Het gevolg kan zijn een opbollende vloer. In veel gevallen worden de kosten betaald d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zelden ondergaan wij een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Je kunt denken aan lekkage. Veelal is het schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoger eigen risico tot om en nabij de €630.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Ferwoude
Eenvoudig een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Onderstaand ontdek je een handig stappenplan. Verzeker à la minute het huis in Ferwoude zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Ferwoude

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Ferwoude aanvullen met meerdere praktische aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop tref jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering De Groeve afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is dan vaak interessant. Deze unieke dekkingverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: aquaria, spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Een laptop laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het gaat hier om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een mobiele telefoon en een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: misschien bezit jij al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Ferwoude

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een gebroken ruit en ook kosten van een ziekenhuis. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.350.000 tot ruim €4.000.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €4,05 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: nowGo pakket.

Rechtsbijstandverzekering Ferwoude
De module rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met het UWV en conflict met verhuurder. Hierbij is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan allerlei varianten.

 • Consumenten-module(bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De maandelijkse premies variëren significant (beginnend bij €27,15 tot en met €36,05 p/maand in juni 2024). Het bedrag komt tot stand door de gekozen dekking, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Ferwoude op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?