Woonverzekering Simonshaven Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,25 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van deze pagina stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Simonshaven. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle bekende verzekeraars waaronder De Goudse en Reaal die schade veroorzaakt door storm, inbraak, brand, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Simonshaven april 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door o.a. brand, storm, inbraak, water, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan elektrische apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals broodrooster of sjaals? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Simonshaven? Start meteen met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met huisdierenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als De Goudse en OHRA hanteren deze pakket verzekeringen. Check ook: Sambeek verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-simonshaven


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Bernisse? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn verzekerd. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Bekende hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door hagelschade of brandblussing. In het geval van een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een defect strijkapparaat? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Schade van roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Simonshaven is altijd een risico. Gaatjes boren of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade door inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen loopt met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een flinke regenbui of gesprongen leidingen. Je kunt last krijgen van een kapotte droger. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd via de inboedel/opstalverzekering. Open de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer ondergaan wij een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. losse dakpannen. Veelal resulteert het in schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoger eigen risico oplopend tot €355.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Simonshaven
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hier bekijk je meer informatie. Verzeker jouw de woning in Simonshaven zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als villa). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Simonshaven

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Simonshaven aanvullen met extra handige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina spot je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Ouderkerk aan den IJssel afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen vaak interessant. Deze mogelijke polis betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Lees je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zuid-Holland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een fotocamera of kleding. Let op oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Simonshaven

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een kapotte telefoon + geneesmiddelen. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf zo’n €900.000 tot wel €4.850.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,10 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Avéro Achmea dekking.

Rechtsbijstandverzekering Simonshaven
De rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan conflict over erfenis of geschil met een verzekeraar. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies verschillen enorm (vanaf €29,70 tot €34,90 p/maand in april 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Simonshaven afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering