Woonverzekering Sambeek Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €6,45 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze pagina ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Sambeek. Het concept woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle erkende partijen als Allianz en Polis Direct die schade veroorzaakt door water, inbraak, brand, bliksem afdekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Sambeek mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijv. diefstal, brand, vandalisme, water, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een defecte laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals boeken en badkameraccessoires? Er zijn in de basis drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Sambeek? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zie je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals EAG Assuradeuren + Univé bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Ried verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-sambeek


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Boxmeer? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn afgedekt. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als aanrijding of aanvaring en poging tot inbraak. In het geval van een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een defect strijkapparaat? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Sambeek kan zomaar gebeuren. Flipperen of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt ten gevolge van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan de woningregel je middels de opstal, en ontvreemde spullen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater en een kapot waterbed. Een mogelijke schadepost is onbruikbare apparatuur. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Heel soms ondervinden we een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot zonnescherm. Veelal betreft het schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €330.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Sambeek
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hieronder ontdek je meer informatie. Verzeker à la minute jouw woning in Sambeek eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. appartement). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Sambeek

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Sambeek completer maken met meerdere praktische aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna lees jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Oosterleek afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in dat geval de moeite. Deze mogelijke polis staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: een mooie spiegel en mobiele telefoons tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een iPad + een gehoorapparaat. Waak voor oververzekering: misschien hebben jullie al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Sambeek

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon en therapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules vergoeden bedragen beginnend bij €1.050.000 tot ruim €3.100.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,00 (per maand). Check ook Lancyr pakket.

Rechtsbijstandverzekering Sambeek
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan conflict over jouw functie & erfafscheidingen e.d.. Dan is het prettig dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn allerlei varianten.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
 • Module Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een autodealer)

De premies lopen sterk uiteen (startend vanaf €37,40 tot en met €25,20 per maand in mei 2024). Het bedrag hangt af van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Sambeek afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?