Woonverzekering Dijken Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €6,25 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Via deze pagina tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Dijken. Een woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle populaire aanbieders als Delta Lloyd en InShared die schade veroorzaakt door water, bliksem, inbraak, brand dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Dijken juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. inbraak, brand, diefstal, water, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. gebroken servies. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als koelkast en toiletartikelen? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Dijken? Open vandaag nog de woonverzekeringstool. In veel gevallen doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Generali + Univé zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: De Kiel verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-dijken


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in De Friese Meren? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn inclusief. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door hagelschade en brandblussing. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een defecte magnetron? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Dijken kan zomaar gebeuren. Openwrikken of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade door inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen regel je middels de opstal, en ontvreemde eigendommen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Veel neerslag en gesprongen leidingen. Je kunt last krijgen van een kapotte vriezer. Doorgaans wordt dit afgedekt door de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Denk maar aan een kapotte gevel. Veelal is het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een hoger eigen risico tot om en nabij de €250.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Dijken
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hieronder bekijk je een aantal stappen. Verzeker meteen de woning in Dijken gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn grachtenpand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Dijken

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Dijken nog persoonlijker maken met een aantal handige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina spot je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Berkel-Enschot afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze unieke polis staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: spiegels en smartphones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een iPad en sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb jij ook een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Dijken

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en schade aan personen. Denk dan aan krassen op de auto of kosten van een ziekenhuis. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.150.000 tot €3.450.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,95 (betaling per maand). Wellicht interessant: Avéro Achmea dekking.

Rechtsbijstandverzekering Dijken
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Denk aan ontslag en conflict met makelaar. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden meerdere modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een bank)
 • Werk & Inkomen (bijv. bij ontslag)
 • Woon-module (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Module verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies lopen sterk uiteen (beginnend bij €30,05 t/m €27,35 p/maand in juli 2024). De prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Dijken vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering