Woonverzekering Hagestein Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,45 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Hagestein. De woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle grote partijen als bijv. Delta Lloyd en Lancyr die schade door o.a. vandalisme, bliksem, water, inbraak afdekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Hagestein april 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou onder andere brand, vandalisme, storm, diefstal, water. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle zaken die “los” staan in jouw woning. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als cd-speler en overjassen? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Hagestein? Begin direct met direct de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In een verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel is dit alles te combineren met motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aon Direct en SNS faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Giethmen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-hagestein


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Vianen? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn inbegrepen. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. blikseminslag en poging tot inbraak. Via een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een gevallen strijkbout? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Hagestein is altijd een risico. De afbreekmethode of Lock picking, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning gaat middels de opstal, en afgenomen eigendommen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een flinke regenbui / lekkage van leidingsystemen. Je kunt last krijgen van opbollend laminaat. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Sporadisch hebben we in Nederland een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Denk maar aan kapotte dakpannen. Doorgaans resulteert het in schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot circa €325.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Hagestein
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Hierna tref je een aantal stappen. Verzeker direct jouw onderkomen in Hagestein moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Hagestein

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Handig: jij mag de woonverzekering in Hagestein nog persoonlijker maken met enkele praktische aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina tref jij handige specificaties (of check details over woonverzekering Eckelrade afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze unieke verzekering staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: aquaria, spiegels en iPhones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Utrecht). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een tablet + viool. Let op oververzekering: mogelijk heb jij ook een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Hagestein

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan vlekken op kleding + ambulancevervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €950.000 tot ruim €3.950.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,50 (betaling per maand). Wellicht interessant: Klaverblad.

Rechtsbijstandverzekering Hagestein
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. geschil met de werkgever & conflicten over huur. In dat geval is het prettig dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Module Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (beginnend bij €32,55 tot €24,10 per maand in april 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Hagestein voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering