Woonverzekering Eckelrade Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €5,80 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze pagina ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Eckelrade. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle grote verzekeraars als ASR Verzekeringen en Lancyr die schade als gevolg van vandalisme, bliksem, brand, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Eckelrade juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door onder andere vandalisme, brand, water, inbraak, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte koelkast. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als kleden of sofa? Er zijn in de basis 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Eckelrade? Gebruik hiervoor direct de vergelijkingstool. Vaak doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Generali en OHRA zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Check ook: Diffelen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-eckelrade


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Eijsden-Margraten? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een 2e woning zijn afgedekt. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als schade door wateroverlast en ontploffing. Dankzij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een smerige schoorsteen? Brand in de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Eckelrade is niet leuk, maar kan gebeuren. De Bulgaarse methode of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade ten gevolge van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: braakschade aan het huis regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkende wasmachine en Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn een vloer die hersteld moet worden. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de condities van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een kapotte goot. In veel gevallen gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot circa €590.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Eckelrade
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hieronder bekijk je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw woning in Eckelrade zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Eckelrade

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Eckelrade uitbreiden met extra interessante aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna lees je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Bourtange afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen vaak interessant. Deze nieuwe verzekering staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: spiegels, aquaria of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Wel geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). Het gaat hier om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een filmcamera & drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs bezit jij al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Eckelrade

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en letselschade. Onder andere een kapotte telefoon + kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.300.000 tot ruim €2.500.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is er al vanaf €4,10 (betaling per maand). Wellicht interessant: Europeesche.

Rechtsbijstandverzekering Eckelrade
De rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan schade die iemand bij jou veroorzaakt of geschil met de overheid over woonsituatie. In dat geval is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit enkele modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (vanaf €34,45 oplopend tot €32,15 per maand in juni 2024). De prijs hangt af van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Eckelrade online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?