Woonverzekering Gemert Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €4,25 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Gemert. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle populaire aanbieders zoals bijvoorbeeld ASR Verzekeringen en Nationale Nederlanden die schade veroorzaakt door vandalisme, inbraak, storm, water verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Gemert juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld water, storm, brand, inbraak, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan schade aan apparatuur. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als frituurpan en tablet? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Gemert? Open direct de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders nemen een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zie je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aegon + Univé verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Exloërveen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-gemert


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Gemert-Bakel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn afgedekt. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheken verplichten deze polis. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door schade door storm of diefstal. In het geval van een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of keukenbrand? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Gemert kan zomaar gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt door inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan de woninggaat met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval en het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare koelkast. Meestal wordt dit afgedekt met jouw inboedel/opstalverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Maar zelden ondergaan wij een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Bijvoorbeeld door beschadigde gevel. Veelal is het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot om en nabij de €690.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Gemert
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hieronder vind je meer informatie. Verzeker à la minute jouw woning in Gemert gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als grachtenpand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Gemert

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Advies: je kunt de woonverzekering in Gemert completer maken met extra handige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder bekijk je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Den Oever afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze extra dekkingverzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: spiegels, aquaria of tablets zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een tablet en gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb je al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Gemert

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en letselschade. Denk dan aan een barst in het scherm of kosten op medisch gebied. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan jou bij variërend van €1.500.000 tot zo’n €3.550.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,80 (betaling per maand). Wellicht interessant: ABN AMRO dekking.

Rechtsbijstandverzekering Gemert
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij geschillen binnen de familie en in beslag genomen auto e.d.. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies fluctueren behoorlijk (vanaf circa €29,30 tot wel €38,55 p/maand in juli 2024). De premie hangt af van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Gemert afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?