Woonverzekering Den Oever Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,50 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Met behulp van de verzekeringsvergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Den Oever. Het concept woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle landelijke partijen zoals Europeesche en Nederlanden van Nu die schade door o.a. storm, inbraak, water, brand dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Den Oever juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door o.a. brand, water, diefstal, inbraak, storm. Dit kan bijv. gaan om schade aan muziekinstrumenten. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als horloges en truien? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Den Oever? Start meteen met meteen de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens gaan voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel is dit alles te combineren met huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand. Aanbieders als Bruns ten Brink of InShared faciliteren eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Dalfsen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-den-oever


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Hollands Kroon? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn afgedekt. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. Veel hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door windstormen (vanaf windracht 7) en smeltschade. Bij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een oververhitte frituurpan? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Den Oever kan ook jou gebeuren. De afbreekmethode of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. Schade ten gevolge van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis regel je via de opstalverzekering, en gestolen spullen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een defecte wasmachine of een gesprongen waterleiding. Een mogelijke schadepost is kapotte apparatuur. In veel gevallen worden de kosten betaald door de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de condities van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Incidenteel hebben we in Nederland een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Denk maar aan losse dakpannen. In veel gevallen betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een hoog eigen risico oplopend tot €670.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Den Oever
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Op deze pagina ontdek je enkele handige tips. Verzeker meteen het huis in Den Oever probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Den Oever

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: je kunt de woonverzekering in Den Oever aanvullen met extra belangrijke aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina check jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Bentelo afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze mogelijke zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: spiegels, aquaria of iPads zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer & een kinderwagen. Je bent al gauw oververzekerd: misschien bezit jij al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Den Oever

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet of ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten bieden een dekking vanaf €1.450.000 tot €3.750.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €2,75 (per maand). Check ook Reaal polis.

Rechtsbijstandverzekering Den Oever
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan geschil over ouderlijk gezag & terugvorderen van schade. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan meerdere modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Werk (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woonconflicten (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (denk aan geschil met een verzekeraar)

De premies per maand verschillen enorm (beginnend bij €33,10 oplopend tot €27,20 p/maand in juli 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de modules, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Den Oever online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?