Woonverzekering Aldtsjerk Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €7,75 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze website achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Aldtsjerk. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle landelijke maatschappijen als Europeesche en Turien en Co die schade door bijvoorbeeld water, bliksem, storm, inbraak dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Aldtsjerk april 2024

Met een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijv. brand, vandalisme, inbraak, water, storm. Denk bijvoorbeeld aan een stukke koelkast. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als aardewerk en bank? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Aldtsjerk? Gebruik hiervoor direct de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen gaan voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket zie je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als FBTO en Nederlanden van Nu werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Zuidzande verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-aldtsjerk


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Tytsjerksteradiel? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bekende hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en roet. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een oververhitte elektrische deken? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Schade van jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Aldtsjerk kan ook jou gebeuren. Insluipen of hengelen, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt door diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis handel je af middels de opstal, en ontvreemde bezittingen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Indirecte neerslag en loslatende kit. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare apparatuur. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Heel soms hebben we in Nederland een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Denk maar aan een kapot dak. Doorgaans betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot circa €595.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Aldtsjerk
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Onderstaand tref je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw huis in Aldtsjerk probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn hoekwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die passen bij jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Aldtsjerk

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: men mag deze woonverzekering in Aldtsjerk uitbreiden met enkele interessante aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand doorzoek je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Westeremden afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezeaan te raden. Deze unieke zekerheid verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: spiegels en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een spiegelreflexcamera & drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs hebben jullie al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Aldtsjerk

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een deuk in de auto & kosten van een arts. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze modules vergoeden bedragen vanaf €900.000 tot wel €4.750.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,95 per maand. Bekijk ook ING.

Rechtsbijstandverzekering Aldtsjerk
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. geschil met de werkgever & verhalen van schade. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit verschillende opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Werk (bijv. arbeidsconflicten)
 • Module Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer-module (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (vanaf zo’n €28,00 tot €32,25 per maand in april 2024). Het bedrag komt tot stand door de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Aldtsjerk op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?