Woonverzekering Dalfsen Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €4,35 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van de vergelijkingstool ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Dalfsen. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle bekende partijen waaronder Allsecur en ING die schade door bijvoorbeeld vandalisme, water, storm, bliksem verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Dalfsen juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Je bent gedekt tegen schade door bijv. inbraak, storm, vandalisme, brand, water. Dit kan bijv. gaan om beschadigingen aan het interieur. De definitie van inboedel is alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als vloerbedekking en hoeden? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Dalfsen? Start direct de woonverzekeringstool. In veel gevallen doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ASR Verzekeringen of Zelf hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Broek in Waterland verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-dalfsen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Dalfsen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een volière zijn inclusief. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. Veel hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als bliksem en poging tot inbraak. Bij een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of spelen met vuur? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Dalfsen kan ook jou gebeuren. De afbreekmethode of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade naar aanleiding van een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan het huis loopt via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige regenval / bevroren leidingen. Je kunt dan denken aan schade als hemelwater schade. Normaliter worden de kosten betaald d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. een gescheurde muur. Doorgaans betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €360.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Dalfsen
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Op deze pagina vind je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Dalfsen eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Dalfsen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Dalfsen aanvullen met verschillende belangrijke aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina tref jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Baak afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen vaak interessant. Deze additionele polis staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: zaken als een aquarium of iPads worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Check in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades van eigen hand. Natuurlijk is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Overijssel). Het betreft hier kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een tablet + een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls bezit jij al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Dalfsen

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen en ook geneeskundige zorg. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, van €1.450.000 oplopend tot €2.800.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €4,10 p/maand. Ga verder naar Centraal Beheer pakket.

Rechtsbijstandverzekering Dalfsen
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict over erkenning van kinderen of conflict over aankoop auto. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden meerdere modules.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Module werk (bijv. tuchtzaken)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (denk aan geschillen over een motorrijtuig)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf €33,20 oplopend tot €37,25 per maand in juli 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Dalfsen voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?