Woonverzekering Baak Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,10 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze website stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Baak. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle populaire aanbieders als bijv. Bovag en Univé die schade veroorzaakt door brand, water, storm, bliksem dekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Baak mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door vandalisme, inbraak, water, diefstal, storm. Denk bijvoorbeeld aan beschadigingen aan het interieur. De definitie van inboedel is alle spullen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als aquarium en schoonmaakartikelen? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Baak? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens nemen een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Generali + Reaal bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Aldeboarn verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-baak


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Bronckhorst? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een volière zijn afgedekt. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door schade door storm en smeltschade. Meer zekerheid? Met een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een smerige schoorsteen? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Baak kan ook jou gebeuren. De Bulgaarse methode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. De kostenpost vanwege inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde spullen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine of gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is een vloer die hersteld moet worden. Normaal gesproken worden de kosten betaald via de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Heel soms ondervinden we een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een kapotte regengoot. Doorgaans is het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot wel €300.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Baak
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Hieronder stuit je op bruikbare info. Verzeker jouw de woning in Baak probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn appartement). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Baak

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Baak completer maken met additionele handige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna bekijk jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Henxel afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen de moeite. Deze unieke dekkingstaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Let op: spiegels, aquaria of tablets worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera of een verrekijker. Waak voor oververzekering: dikwijls beschik je al over een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Baak

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: besmeurde meubels en kosten van een arts. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten staan jou bij vanaf €1.250.000 tot wel €3.700.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,35 (betaling per maand). Wellicht interessant: Allianz pakket.

Rechtsbijstandverzekering Baak
De module rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan als je werkgever failliet gaat & geschillen met de buren. In dat geval is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn enkele modules.

 • Consument & wonen (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met werkgever)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over verzekering)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (startend vanaf €38,20 tot wel €34,00 per maand in mei 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Baak vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering