Woonverzekering Aldeboarn Opstal- en inboedelverzekering, al voor €9,15 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze pagina vind je de beste woonverzekering voor bewoners van Aldeboarn. Jouw woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle populaire aanbieders zoals Ditzo en Turien en Co die schade door o.a. brand, inbraak, vandalisme, water verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Aldeboarn juni 2024

Middels de inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door onder andere brand, storm, inbraak, water, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van contant geld en waardebonnen. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als vloerbedekking of hobby-artikelen? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Aldeboarn? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens kiezen voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zie je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens sluit je dit tezamen af met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Aegon of London Verzekeringen zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Zuidwolde verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-aldeboarn


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Heerenveen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een schuurtje zijn inclusief. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Bijna alle hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. windstormen (vanaf windracht 7) en rook. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Blikseminslag of een oververhitte frituurpan? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Aldeboarn is altijd een risico. Insluipen of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt n.a.v. diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan het huis loopt middels de opstal, en afgenomen eigendommen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine of het stukvriezen van CV-buizen. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare koelkast. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed via de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de laatste polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Een enkele keer ondergaan wij een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte dakpannen. Meestal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een relatief hoog eigen risico oplopend tot €315.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Aldeboarn
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hieronder vind je bruikbare info. Verzeker direct jouw onderkomen in Aldeboarn probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle polissen die matchen met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Aldeboarn

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Aldeboarn nog persoonlijker maken met meerdere belangrijke aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna vind je handige details (of bezoek info over woonverzekering Westerbroek afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in dat geval aan te raden. Deze extra zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: aquaria, spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades van eigen hand. Tevens wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Een erfstuk laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon & een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb je al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Aldeboarn

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan personen. Denk dan aan een kapotte tablet of smartengeld. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen van €1.250.000 tot ruim €3.200.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,75 p/maand. Ga verder naar Independer.

Rechtsbijstandverzekering Aldeboarn
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld arbeidsconflicten & conflict over wonen. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeersconflicten (bijv. verkeersongeluk)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (beginnend bij €30,65 tot wel €28,95 per maand in juni 2024). De premie komt tot stand door de modules, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Aldeboarn afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering