Woonverzekering Boksum Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €5,70 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Met behulp van deze website tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Boksum. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle erkende bedrijven zoals bijvoorbeeld Ditzo en Verzekeruzelf.nl die schade door o.a. brand, vandalisme, water, storm verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Boksum juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door water, vandalisme, diefstal, brand, inbraak. Dit kan bijv. gaan om kapotte meubels. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals glaswerk en dressoir? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Boksum? Start meteen de vergelijkingstool. In de regel doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket tref je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand. Verzekeraars als Bruns ten Brink + Univé hanteren deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Bennekom verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-boksum


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Menameradiel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Bijna alle hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij schadeposten als aanrijding of aanvaring en schroeischade. Bij een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een kapotte koelkast? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Boksum is altijd een risico. Kerntrekken of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade naar aanleiding van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis regel je via de opstal, en gestolen spullen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekke dakgoot of Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van onbruikbare apparatuur. Normaliter wordt dit afgedekt d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Af en toe hebben we in Nederland een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Bijvoorbeeld door een kapot zonnescherm. Vaak is het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot wel €530.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Boksum
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hierna tref je een handig stappenplan. Verzeker jouw de woning in Boksum zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle polissen die passen bij jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Boksum

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Boksum completer maken met diverse nuttige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand vind je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Friesland afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezede moeite. Deze unieke modulebetaalt uit bij gebroken glas. Advies: spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Logischerwijs geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). We spreken hier van eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een spelcomputer & kleding. Let op oververzekering: wellicht heb jij ook een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Boksum

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en letselschade. Denk dan aan krassen op de auto & smartengeld. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen beginnend bij €1.000.000 tot wel €4.650.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: Opstalverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Boksum
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan erfenis en conflict over wonen. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (denk aan conflict met een schadehersteller)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €27,55 tot en met €32,45 per maand in juni 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Boksum vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?