Woonverzekering Vlodrop Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €8,70 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze pagina vind je de beste woonverzekering voor jouw woning in Vlodrop. Het concept woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle grote maatschappijen zoals Allsecur en Interpolis die schade door bijvoorbeeld bliksem, inbraak, brand, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Vlodrop juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Wat voor schade? Nou bijv. inbraak, diefstal, vandalisme, water, brand. Denk bijvoorbeeld aan een defecte wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als magnetron of pantalons? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Vlodrop? Start à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In het verzekeringspakket zie je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Aanbieders als FBTO en REAAL Verzekeringen hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Urmond verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-vlodrop


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Roerdalen? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een volière zijn inbegrepen. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als schade door storm en diefstal. Dankzij een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een defecte magnetron? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade van jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Vlodrop kan ook jou overkomen. Flipperen of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost n.a.v. inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning gaat d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkend dag en een kapotte kit voeg. Het gevolg kan zijn een opbollende vloer. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Je kunt denken aan scheuren in het metselwerk. Veelal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot wel €665.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Vlodrop
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Op deze pagina bekijk je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw woning in Vlodrop eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Vlodrop

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Advies: je kunt de woonverzekering in Vlodrop complementeren met additionele belangrijke aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina lees jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Someren afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan vaak interessant. Deze nieuwe verzekering staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Advies: spiegels, aquaria of mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een spelcomputer en kleding. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb jij ook een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Vlodrop

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een vlek in de vloer en ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een dekking van €1.150.000 tot €3.300.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,75 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: DAK.

Rechtsbijstandverzekering Vlodrop
De module rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict met een reisbureau en erfafscheidingen e.d.. Dan is het prettig dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeersconflicten (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies variëren significant (vanaf circa €24,75 t/m €37,65 p/maand in juli 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Vlodrop voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?