Woonverzekering Someren Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €3,90 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Via deze website tref je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Someren. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle populaire verzekeraars als Ditzo en ZLM die schade veroorzaakt door storm, water, vandalisme, inbraak verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Someren juni 2024

Met een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Schade die wordt gedekt is o.a. storm, inbraak, brand, vandalisme, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke wasmachine. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als koelkast en relaxfauteuil? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Someren? Start meteen met meteen onze vergelijker! Vaak doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten nemen een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket vind je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens sluit je dit tezamen af met motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aegon of Nationale Nederlanden bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Schraard verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-someren


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Someren? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuur zijn verzekerd. Op die manier wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. De meeste hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of schroeischade. In het geval van een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een oververhitte frituurpan? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Schade van jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Someren kan zomaar gebeuren. De afbreekmethode of een deur forceren, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost vanwege inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine / lekkage van leidingsystemen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare koelkast. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt via de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door een kapotte gevel. In veel gevallen is het schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot circa €430.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Someren
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Onderstaand ontdek je meer informatie. Verzeker direct de woning in Someren eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die aansluiten op jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Someren

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Someren uitbreiden met een paar interessante aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina vind jij aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Polsbroek afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan aan te raden. Deze extra polis staat je bij bij gebroken glas. Goed om te weten: zaken als een aquarium of iPads tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Check in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera of viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb je al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Someren

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een vlek op een meubel en ook kosten van een arts. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, van €1.300.000 tot zo’n €3.900.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is er al vanaf €3,90 per maand. Bekijk ook Allsecur.

Rechtsbijstandverzekering Someren
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Denk aan erfrechtgeschillen en bij een slecht uitgevoerde verbouwing. In dat geval is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit enkele opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (denk aan als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (vanaf €28,00 tot en met €36,05 per maand in juni 2024). De premie komt tot stand door de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Someren voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering