Woonverzekering Ansen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €6,90 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw huis in Ansen. Zo’n woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle bekende aanbieders zoals bijvoorbeeld DAK en Verzekeruzelf.nl die schade door o.a. brand, inbraak, water, storm dekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Ansen juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. brand, water, storm, vandalisme, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan een vloerkleed. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als potten en dressoir? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Ansen? Begin direct met à la minute’onze vergelijker! In de regel werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket zie je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als ASR Verzekeringen of ING verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Aarlanderveen verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ansen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in De Wolden? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als een vakantiewoning zijn verzekerd. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Bekende hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als blikseminslag of olie. Dankzij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of keukenbrand? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Ansen is altijd een risico. Flipperen of een deur forceren, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade vanwege diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan de woningwordt afgehandeld via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot en een kapotte leiding. Je kunt last krijgen van een onbruikbare wasmachine. Doorgaans worden de kosten betaald door de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Je kunt denken aan een kapotte regengoot. Vaak gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot wel €400.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Ansen
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hierna ontdek je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw onderkomen in Ansen eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle polissen die aansluiten op jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Ansen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Ansen aanvullen met een aantal nuttige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder lees je praktische details (of bezoek info over woonverzekering Wijnandsrade afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is dan aan te raden. Deze nieuwe verzekering betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Let op: zaken als een aquarium of iPhones worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een iPad en een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs beschik je al over een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Ansen

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan bezittingen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een deuk in de auto & ziekenvervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen vergoeden bedragen vanaf €1.300.000 tot €2.500.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €4,05 p/maand. Ga verder naar Huis In Eén Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Ansen
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict over erkenning van kinderen en conflict na autoschade. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomensconflicten (bijv. reorganisatie)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Module verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €36,85 oplopend tot €24,25 per maand in juni 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Ansen op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering