Woonverzekering De Pol Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €7,65 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van onze vergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in De Pol. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle bekende verzekeraars als Generali en ING die schade zoals vandalisme, inbraak, brand, bliksem verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in De Pol juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijv. diefstal, vandalisme, brand, storm, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan kleding. Onder inboedel verstaan we alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals koelkast en schoonmaakartikelen? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering De Pol? Begin direct met à la minute’de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket zie je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als DAK en Verzekeruzelf.nl bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Check ook: Bunnik verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-de-pol


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Steenwijkerland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn inclusief. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als brand en vandalisme. Dankzij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of keukenbrand? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Diefstal in De Pol is niet leuk, maar kan gebeuren. Flipperen of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. Schade ten gevolge van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstal, en ontvreemde zaken regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkende wasmachine / een lekkende leiding. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare droger. Doorgaans wordt dit afgedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Heel soms hebben we in Nederland een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Denk maar aan een kapotte regengoot. Meestal resulteert het in schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot circa €305.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in De Pol
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hierna vind je meer informatie. Verzeker à la minute jouw woning in De Pol eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die rijmen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in De Pol

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag de woonverzekering in De Pol uitbreiden met een aantal praktische aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Bantega afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezede moeite. Deze extra moduleverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: zaken als een aquarium of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een e-reader en kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk hebben jullie al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in De Pol

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer en smartengeld. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen vergoeden bedragen beginnend bij €1.050.000 oplopend tot €3.700.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,70 (betaling per maand). Wellicht interessant: Unigarant pakket.

Rechtsbijstandverzekering De Pol
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld studiefinanciering & schade of letsel in verkeer. In dit soort gevallen is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan een aantal verschillende pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. salarisaanpassing)
 • Module Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (denk aan verkeersongeluk)

De maandelijkse premies schommelen nogal (beginnend bij €30,60 tot en met €25,65 per maand in juli 2024). Het tarief komt tot stand door de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering De Pol voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?