Woonverzekering Bunnik Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €7,50 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Aan de hand van onze vergelijker achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Bunnik. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle grote verzekeraars als Bruns ten Brink en Interpolis die schade zoals vandalisme, inbraak, bliksem, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Bunnik juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld water, vandalisme, storm, brand, diefstal. Je kunt dan denken aan een kapotte computer. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals mixer of tablet? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Bunnik? Open meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen nemen een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket vind je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als Bovag of ZLM hanteren deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Boornbergum verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-bunnik


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Bunnik? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn verzekerd. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. blikseminslag of poging tot inbraak. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of vlam in de pan? Brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Bunnik is niet leuk, maar kan gebeuren. De afbreekmethode of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade n.a.v. een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval en een kapot aquarium. Een mogelijke schadepost is vochtplekken op de buur. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd door de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Je kunt denken aan een kapotte regengoot. Veelal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €570.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Bunnik
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hierna stuit je op bruikbare info. Verzeker vandaag nog het huis in Bunnik probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die matchen met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Bunnik

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Bunnik aanvullen met een aantal praktische aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop tref jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Andel afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan aan te raden. Deze extra modulebetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: een mooie spiegel en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Natuurlijk geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Utrecht). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een tablet & een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht beschik je al over een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Bunnik

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan personen. Denk dan aan besmeurde meubels en therapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een dekking vanaf €1.300.000 tot zo’n €4.250.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,20 per maand. Bekijk ook Ditzo afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Bunnik
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Je moet dan denken aan conflict over jouw functie of geschil met de overheid over woonsituatie. In dat geval is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn meerdere opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (denk aan conflict met een schadehersteller)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €35,15 tot €33,00 per maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Bunnik op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?