Woonverzekering Boornbergum Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €9,35 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze website stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Boornbergum. Een woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle populaire aanbieders zoals bijvoorbeeld Huis In Eén Verzekeringen en Unigarant die schade door bijvoorbeeld wateroverlast, storm of brand vergoeden.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Boornbergum mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door brand, vandalisme, water, inbraak, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een defecte wasmachine. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als verlichtingsornamenten of centrifuge? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Boornbergum? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. Meestal werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals BLG wonen en Zelf werken met zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Benschop verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-boornbergum


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Smallingerland? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn inclusief. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schade als schade door wateroverlast of ontploffing. Meer zekerheid? Met een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een kapotte koelkast? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Boornbergum kan ook jou overkomen. Inbreken via een bovenlicht of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. Jouw schade n.a.v. inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde eigendommen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een flinke regenbui en Een lekkende vaatwasser. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vloer. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed middels de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Een enkele keer ondergaan wij een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte gevel. Vaak betreft het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot wel €650.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Boornbergum
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hieronder vind je meer informatie. Verzeker jouw de woning in Boornbergum zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle polissen die passen bij jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Boornbergum

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Tip: jij mag de woonverzekering in Boornbergum nog persoonlijker maken met meerdere handige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna spot je handige info (of bekijk woonverzekering Noord-Brabant afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze nieuwe verzekering staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: een mooie spiegel en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een telefoon laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een e-reader en een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht beschik je al over een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Boornbergum

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: behang dat moet worden vervangen & ambulancevervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen vergoeden bedragen beginnend bij €1.350.000 tot €3.250.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,80 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: All Risk.

Rechtsbijstandverzekering Boornbergum
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij conflict over arbeidsvoorwaarden of afgenomen rijbewijs. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit meerdere varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeersconflicten (bijv. verhalen van schade)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf circa €31,20 tot en met €25,75 p/maand in mei 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Boornbergum afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?