Woonverzekering Oudega Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €6,60 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Via deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Oudega. Een woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle landelijke partijen als bijv. Ditzo en Zelf die schade door bijvoorbeeld storm, water, brand, vandalisme verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Oudega mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door inbraak, vandalisme, water, storm, diefstal. Dit kan bijv. gaan om gebroken servies. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Spullen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als frituurpan en petten? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Oudega? Gebruik hiervoor vandaag nog de woonverzekeringstool. Meer en meer werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens kiezen voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In het verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeraars als HEMA + Zelf zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Oostburg verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-oudega


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in De Friese Meren? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn inbegrepen. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Veel hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. windstormen (vanaf windracht 7) of poging tot inbraak. Bij een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een smerige schoorsteen? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Schade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Oudega is niet leuk, maar kan gebeuren. Flipperen of Lock picking, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt door inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis handel je af middels de opstal, en ontvreemde bezittingen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Extreme regenval en een lek waterbed. Je kunt dan denken aan schade als vochtplekken op de buur. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal/inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte goot. Vaak gaat het om schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot wel €605.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Oudega
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hieronder vind je bruikbare info. Verzeker meteen jouw onderkomen in Oudega probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (bijv. flat). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Oudega

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Oudega uitbreiden met meerdere interessante aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand spot jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Musselkanaal afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze nieuwe moduleverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Tevens gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een tablet en sieraden. Let op oververzekering: misschien heb je al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Oudega

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een kapotte telefoon en kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag vanaf €1.000.000 tot wel €3.300.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,55 p/maand. Ga verder naar nowGo polis.

Rechtsbijstandverzekering Oudega
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met de gemeente of conflict met de buren. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn enkele pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Werk & Inkomen (bijv. bij ontslag)
 • Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over verzekering)

De premies schommelen enorm (vanaf zo’n €27,65 t/m €31,40 per maand in mei 2024). De prijs hangt af van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Oudega vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?