Woonverzekering Oostburg Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,30 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van deze pagina tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Oostburg. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle erkende verzekeraars als bijv. DAK en Nederlanden van Nu die schade als gevolg van brand, water, storm, inbraak vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Oostburg juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door inbraak, brand, diefstal, vandalisme, storm. Je kunt dan denken aan een defecte televisie. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als mixer of petten? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Oostburg? Start direct de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket vind je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Allianz + REAAL Verzekeringen hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Noordgouwe verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-oostburg


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Sluis? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als tuinhuisje zijn gedekt. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. Bekende hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. blikseminslag en olie. In het geval van een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een gevallen strijkbout? Brand in huis kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Brandschade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Oostburg kan ook jou overkomen. De gaatjesboormethode of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade vanwege een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen regel je middels de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval of een kapotte kit voeg. Je kunt dan denken aan schade als defecte apparatuur. In de regel worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Open de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zelden ondervinden we een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Bijvoorbeeld door scheuren in de muur. Doorgaans resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €640.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Oostburg
Gemakkelijk een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Hieronder tref je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw woning in Oostburg moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Oostburg

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Oostburg aanvullen met diverse belangrijke aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop vind jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Megchelen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen de moeite. Deze mogelijke modulestaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Tip: aquaria, spiegels en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Een Macbook laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zeeland). Het betreft hier attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera & jouw golfspullen. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht hebben jullie al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oostburg

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en letselschade. Onder andere krassen op de auto & geneesmiddelen. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.200.000 tot €4.200.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €2,80 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: BLG wonen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Oostburg
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. erfrechtgeschillen of conflict over reparatie auto. Hierbij is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn enkele opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies zijn zeer wisselend (vanaf circa €26,65 tot wel €27,60 p/maand in juli 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de modules, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Oostburg afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?