Woonverzekering Appelscha Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €8,55 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Via onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Appelscha. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle grote bedrijven als bijv. Delta Lloyd en Univé die schade veroorzaakt door bliksem, vandalisme, water, storm dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Appelscha juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is onder andere brand, inbraak, vandalisme, water, storm. Je kunt dan denken aan een kapotte laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als broodrooster en gereedschap? We onderscheiden 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Appelscha? Start meteen met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Meestal doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In het verzekeringspakket tref je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als Europeesche of London Verzekeringen zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Abbega verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-appelscha


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Ooststellingwerf? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Veel hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. brand en omvallen van bomen. In het geval van een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een schoorsteenbrand? Brand in de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een diefstal in Appelscha is niet leuk, maar kan gebeuren. Flipperen of sloten hacken, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade ten gevolge van een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis handel je af middels de opstal, de spullen die je kwijt bent gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Indirecte neerslag of gesprongen leidingen. Het gevolg kan zijn laminaat dat moet worden vervangen. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Sporadisch ondervinden we een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Je kunt denken aan scheuren in het metselwerk. Meestal is het schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €550.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Appelscha
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Op deze pagina vind je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog de woning in Appelscha moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Appelscha

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Appelscha completer maken met verschillende interessante aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder doorzoek jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Wijngaarden afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen vaak interessant. Deze extra dekkingstaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: een mooie spiegel en tablets worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze module dekt een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een filmcamera + een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: misschien beschik je al over een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Appelscha

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan personen. Voorbeelden zijn vlekken op kleding + medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules bieden een dekking vanaf €1.000.000 tot wel €3.750.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,40 (per maand). Check ook ING afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Appelscha
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Je moet dan denken aan geschil over ouderlijk gezag of geschil m.b.t. pensioen. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 modules.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Module werk (bijv. ontslag)
 • Woonconflicten (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies verschillen nogal (vanaf zo’n €26,80 oplopend tot €35,90 per maand in juni 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Appelscha vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?