Woonverzekering Wijngaarden Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €8,95 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Wijngaarden. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle landelijke aanbieders zoals Huis In Eén Verzekeringen en Zelf die schade als gevolg van bliksem, water, vandalisme, brand afdekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Wijngaarden juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is onder andere brand, water, inbraak, storm, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan computers. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als cd-speler of hoeden? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Wijngaarden? Open à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meer en meer werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen kiezen voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket vind je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker neemt men hierbij ook motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Avéro Achmea en InShared bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Check ook: Wekerom verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-wijngaarden


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Molenwaard? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn verzekerd. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als storm of vandalisme. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een smerige schoorsteen? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Schade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Wijngaarden is altijd een risico. De Flippermethode of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade ten gevolge van inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater of lekkage van leidingsystemen. Een mogelijke schadepost is een kapotte wasmachine. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal/inboedelverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Incidenteel hebben we in Nederland een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte dakpannen. Vaak heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot wel €375.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Wijngaarden
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hieronder tref je een aantal stappen. Verzeker direct het huis in Wijngaarden moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Wijngaarden

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Wijngaarden aanvullen met additionele interessante aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Ubbergen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is dan geen gek idee. Deze mogelijke moduleis er bij gebroken glas. Belangrijk: aquaria, spiegels en tablets tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een tablet & gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: misschien hebben jullie al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Wijngaarden

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Denk dan aan krassen op de auto en ook ambulancevervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een dekking beginnend bij €1.350.000 oplopend tot €3.400.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €2,80 (betaling per maand). Wellicht interessant: Polis Direct polis.

Rechtsbijstandverzekering Wijngaarden
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Je moet dan denken aan studiefinanciering of geschillen over een motorrijtuig. Hierbij is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit enkele opties.

 • Consumenten-module(bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf circa €30,65 t/m €28,95 p/maand in juli 2024). Het tarief wordt gebaseerd op het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Wijngaarden afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering