Woonverzekering Wekerom Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €9,25 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Wekerom. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle bekende aanbieders als bijv. DAK en Polis Direct die schade door bijvoorbeeld vandalisme, brand, water, inbraak afdekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Wekerom mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door onder andere storm, diefstal, inbraak, vandalisme, water. Je moet dan denken aan bijv. contant geld en waardebonnen. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als sieraden en raamventilator? Op dit gebied zijn er 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Wekerom? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals BLG wonen of Turien en Co verkopen eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Vredenheim verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-wekerom


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Ede? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn verzekerd. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bekende hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als brand of omvallen van bomen. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een gevallen strijkbout? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Wekerom kan iedereen gebeuren. De Bulgaarse methode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade door een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken regel je via de opstal, en ontvreemde bezittingen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een overstroming en een lekkende kraan. Je kunt last krijgen van laminaat dat moet worden vervangen. Meestal worden dergelijke kosten vergoed met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Open de condities van de polis om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Sporadisch ondervinden we een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. schade aan het dak. Veelal is het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot wel €480.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Wekerom
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hierna bekijk je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw onderkomen in Wekerom zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Wekerom

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Wekerom uitbreiden met meerdere handige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand tref jij handige info (of bekijk woonverzekering Ten Post afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is dan geen gek idee. Deze unieke zekerheid betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Let op: aquaria, spiegels en iPhones tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Check in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een telefoon laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een mobiele telefoon + sportuitrusting. Let op oververzekering: dikwijls beschik je al over een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Wekerom

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan behang dat moet worden vervangen & ziekenhuiskosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een dekking beginnend bij €1.500.000 tot ruim €2.550.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €4,10 per maand. Bekijk ook Bruns ten Brink pakket.

Rechtsbijstandverzekering Wekerom
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld bij ontslag en conflict over aankoop auto. In dat geval kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan allerlei mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomensconflicten (bijv. ontslag)
 • Module Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (vanaf circa €27,70 tot €26,40 per maand in mei 2024). De prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Wekerom afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?