Woonverzekering Ten Post Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €6,90 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de vergelijkingstool tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Ten Post. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle grote partijen als bijv. Centraal Beheer en Unigarant die schade door o.a. bliksem, water, vandalisme, inbraak verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Ten Post mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door onder andere storm, water, diefstal, brand, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een defecte televisie. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals zonwering en haarföhn? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Ten Post? Start direct de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Aanbieders als BLG wonen en London Verzekeringen werken met dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Sprundel verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ten-post


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Ten Boer? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn gedekt. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten n.a.v. schade door wateroverlast en olie. Dankzij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Binnen roken of spelen met vuur? Brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Ten Post kan zomaar gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of de babbeltruc, er zijn allerlei opties. Jouw schade vanwege diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan het huis gaat met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een defecte wasmachine of Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn laminaat dat moet worden vervangen. Meestal wordt deze schade gedekt middels de opstal/inboedelverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Een enkele keer ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. losse dakpannen. Veelal resulteert het in schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €375.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Ten Post
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hierna bekijk je meer informatie. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Ten Post eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Ten Post

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Ten Post complementeren met diverse handige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop lees jij praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Rosmalen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie de moeite. Deze mogelijke zekerheid staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een spelcomputer en sieraden. Waak voor oververzekering: misschien beschik je al over een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Ten Post

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men materiële schade en letselschade. Onder andere een onbruikbare bank & geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan jou bij variërend van €1.000.000 tot ruim €3.350.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €2,95 (per maand). Check ook Aegon pakket.

Rechtsbijstandverzekering Ten Post
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld tuchtzaken en conflict over aankoop auto. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn meerdere varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf zo’n €31,15 oplopend tot €27,15 per maand in mei 2024). Het tarief komt tot stand door het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Ten Post voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?