Woonverzekering Rosmalen Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €8,70 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van deze pagina stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Rosmalen. De woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke verzekeraars waaronder Bruns ten Brink en Zelf die schade door bijvoorbeeld inbraak, bliksem, brand, water afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Rosmalen april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is onder andere storm, inbraak, diefstal, brand, vandalisme. Je kunt dan denken aan schade aan kleding. De definitie van inboedel is alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals tv en speelgoed? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Rosmalen? Start meteen met direct de vergelijkingstool. In de regel gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In het verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als HEMA of Zelf hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Raard verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-rosmalen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in s-Hertogenbosch? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen zijn inbegrepen. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. De meeste hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Via een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als aanrijding of aanvaring en roet. Dankzij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een smerige schoorsteen? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Brandschade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Rosmalen is altijd een risico. De Roemeense methode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken gaat via de opstal, en ontvreemde zaken lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een overstroming en het stukvriezen van CV-buizen. Typische schade is een kapotte koelkast. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt met jouw opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een kapot dak. Doorgaans resulteert het in schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoger eigen risico tot wel €275.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Rosmalen
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Op deze pagina bekijk je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw woning in Rosmalen probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Rosmalen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Rosmalen aanvullen met meerdere belangrijke aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand check je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Oldebroek afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval het overwegen waard. Deze mogelijke dekkingverzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: zaken als een aquarium of smartphones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Check in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze polis dekt een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een iPad + een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht beschik je al over een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Rosmalen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan personen. Onder andere een kapotte telefoon en kosten voor medicatie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.500.000 tot wel €2.850.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,65 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: REAAL Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Rosmalen
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Denk aan medische fout of conflict met de buren. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden allerlei varianten.

 • Consument (bijv. erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (vanaf €30,90 oplopend tot €34,80 p/maand in april 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Rosmalen online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering